Free shipping and VAT included

Investor

Velkommen på laget

Nå kan du bli medeier i Babliss AS som er selskapet bak kjempesuksessen Sleepytroll, produktet som får babyer til å sove. Babliss har utviklet en sensorstyrt, oppladbar og mobil babyvugger kalt SleepyTroll. Produktet kan demonteres og flyttes mellom barnevogner og annet utstyr for plassering av babyer. SleepyTroll registerer lyd og bevegelse og vugger barnet i søvn. På bare litt over ett år i markedet har Babliss solgt ut hele første batch og  har ordrer på 1,2 millioner kroner av den neste leveringen i September. 

Vår historie

Hva gjør du når babyen din ikke klarer å sove uten at du vugger, bærer, går trilletur eller tar den med på lange kjøreturer med bil? Du ber om at noen finner opp et produkt som kan gjøre noe med det. Eller, kanskje du bestemmer deg for å lage det selv? Det var nettopp det gründeren Ståle Flataker gjorde.

Silas ble født på nyttårsaften i 2013 som barn nummer tre. Som liten baby hadde Silas problemer med å sove og han slet med å komme inn i en sunn søvnrytme. Han klarte sjelden å sove mer enn 20 minutter i strekk uten at noen vugget ham i vognen. Derfor måtte foreldrene hans trille ham i vogn og kjøre ham i bil – dag og natt. Uten vuggingen våknet Silas for tidlig, og noen ganger klarte han ikke å falle i søvn i det hele tatt. 

På en av de endeløse trilleturene, kom Silas far Ståle opp med ideen om å bygge en automatisk baby-vugger. Prototypen av Sleeptytroll fungerte. Silas sov til slutt bedre og var glad. Resten av familien fikk tilbake energien.

Ståle møtte stadig andre foreldre som la merke til Sleepytroll og som ønsket seg en selv. Så, Ståle startet et samarbeid med en prisvinnende industridesigner. Etter mange år med utvikling og testing ble Sleepytroll lansert på markedet i Februar 2019. 

 

Nå skal Babliss AS vokse enda mer internasjonalt og vi inviterer deg til å være med på å skrive resten av historien.

 

Babliss AS i media:

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvorfor investere i Babliss AS

-10 millioner babyer fødes hvert år i Europa og USA og Baby Tech markedet har en verdi på 10 milliarder kroner

-Babliss AS har patentert verdens første sensor kontrollerte baby vugger og er godt posisjonert i markedet

-Babliss AS er gjeldsfritt og tjener penger

-Økende omsetning og solide betalende forhandlerkunder i flere Europeiske land

-Moderne organisasjon med lave faste kostnader og fleksibel verdikjede

-En tidlig investering kan gi en god verdiutvikling

-Nye produkter er snart klar til lansering

Noen av våre forhandlere:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sleepytroll Baby Rocker

Sleepytroll er Babliss AS sitt patenterte enenutviklede produkt. 

 

Slik virker Sleepytroll:

Sleepytroll har innebygd lyd- og bevegelsessensorer som forsiktig starter å vugge barnevognen når lyd eller bevegelser blir registrert.

Sensorens følsomhet kan justeres for å tilpasses vekt og størrelse på barnevognen, samt barnets bevegelsesmønster og adferd.

Når Sleepytroll aktiveres, vil Sleepytroll virke i 3 minutter, før den går tilbake i hvile-modus.
Sleepytroll kan også brukes manuelt uten å koble til sensorer. Da vil den vugge i 40 minutter før den slås av automatisk.

Hva pengene fra kapitalutvidelsen skal brukes til

Innovasjon Norge, som har støttet Babliss AS i flere omganger, har innvilget en ny støtte på kr 700 000 som må matches med ny innskutt egenkapital. Pengene vil bli brukt på videreutvikling av Sleepytroll samt nye produkter. I tillegg skal vi skalere internasjonalt og trenger nytt markedsmateriell og markedsføringsbudsjetter.

App styring og nye funksjoner

Vi ønsker å legge til nye funksjoner som baby call, white noise og appstyring av Sleepytroll.

Sleepytroll Bed Rockers

Tilleggsutstyr som bed rockers og feste adapter til seng og stol er mersalgsprodukter med gode marginer.

Sleepytroll Bed Adaptor

Har du spørsmål om kapitalutvidelsen er det bare å ta kontakt.

Partnere